20 C
Bor
20, jul, 2024

Narodna stranka, Zajedno za Srbiju, DS i Vlaška narodna strana zajedno na lokalne izbore

 

„Narodna stranka“, „Demokratska stranka“, „Vlaška narodna stranka“, „Zajedno za Srbiju“ i više udruženja građana okupljenih u UG „Borani se pitaju“, potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Boru zakazane za 3. april. Na zajedničkoj konfenciji za novinare predstavili su buduću koalicionu saradnju.

Polazeći od toga da je Bor u katastrofalnoj sitaciji u kojoj je uništen javni sektor, institucije, pitanja rudarstva, ekologije i sve ostalo i da bi se suprotstavili ovoj vlasti koja je sve to uništila, mi smo kao odgovorni ljudi sklopili sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore, rekao je Dragan Marković ispred Narodne stranke.

Svi okupljeni oko ove koalicije imaju zajednički cilj, a to je učestvovanje u vlasti nakon pobede na izborima, kako bi promenili sve loše i krenuli da oživljavaju grad koji je uništen lošim rukovođenjem, rekla je Svetlana Anđelković iz Demokratske stranke.

Svako ko smatra da može da nam se pridruži i ko se slaže sa našim pravilima, odgovornošču koju treba da preuzmemo, je dobrodošao, dodala je Svetlana Anđelković.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here