16 C
Bor
13, jul, 2024

SPS predstavio kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije na konferenciji za novinare predstavo je svoje kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini. Na poslaničkoj listi biće Tamara Paunović, master učitelj i član Gradskog veća zadužena za prosvetu obrazovanje i Dobrica Đurić, diplomirani ekonomista, član Gradskog veća zadužen za socijalnu i populacionu politiku.

Kao poslanički kandidati zalagaće se socijalnu pravdu i demokratski socijalizam, demokratizaciju društva i integraciju u EU, jedinstvenu, stabilnu i demokratsku Srbiju garantujući slobodu za sve njene građane poštujući ljudska i manjinska prava. Boriće se za viši standard i zaštitu svih građana, posebno građana Bora i to onih koji su ugroženi rudarenjem, rekao je Dragan Žikić, predsednok GO SPS.

On je još dodao da će se zalagati za veću promociju građana Bora i borskog okruga.

Što se tiče lokalnih izbora, Dragan Žikić je naglasio da će se kandidati za odbornike u Gradskoj skupštini zalagati za brži razvoj Bora, podizanje životnog standarda građana sela i poljoprivrednih proizvođača, za realizaciju kapitalnih investicija bez kojih nema napretka ni razvoja ni u gradu ni u selu.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here