7 C
Bor
17, maj, 2024

Nagrade za najbolje sportiste i sportske organizacije

 

Grad Bor svake godine dodeljuje nagrade najboljim sportistima za postignute rezultate, a oni grad predstavljaju i promovišu na najbolji mogući način.

Presrećan sam kada vidim da su to sportisti koji imaju kontinuitet, ali da su to i novi mladi ljudi sa novim rezultatima. Danas je ovde drugi na svetu u kik boksu, ali i prvaci države. To je budućnost razvoja sporta u gradu Boru i mi ćemo nastaviti da negujemo ovu tradiciju poštovanja najboljih sportista, davati im na ovaj način snagu i energiju da nastave da se bave sportom, naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Boban Nikolić, vicešampion sveta u kik boksu zahvalio se na nagradi i rekao da je to odličan podstrek za još bolje rezultate.

Sada je zvanično krenula naša standardna sezona tako da planiram da u ovoj takmičarskoj sezoni ostvarim što bolje rezultate. Krajem godine očekuje me Evropsko prvenstvo tako da se i tu nadam što boljem rezultatu, rekao je Boban Nikolić.

Nagrade je dobilo deset sportista i jedna sportska organizacija. Za te namene iz gradskog budžeta je izdvojeno 1,3 miliona dinara.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here