-6.1 C
Bor
25, feb, 2024

Borski kik bokseri doneli sedam medalja sa Državnog prvenstva

 

Borski kik bokseri nastavili su da nižu uspehe i sa Državnog prvenstva koje je održano u Senti doneli su pet zlatnih i dve bronzane medalje. Na prijemu kod gradonačelnika Bora istakli su da su veoma ponosni što predstavljaju grad u najboljem svetlu.

Jedna od bronzanih medalja mogla je da bude i prolaz u finale, rekao je trener borskih kik boksera Siniša Vladimirović.

Ja sam u potpunosti zadovoljan. Ono što se očekivalo su i ostvarili. Iako su imali jake mečeve i pod velikim psihičkim pritiskom, bili su na visini zadatka, naglasio je Siniša Vladimirović.

Vladimirović je dodao da će 21. i 22. maja grad Bor biti domaćin Državnog prvenstva u  tri discipline kik boksa za sve kategorije.

Odobrena nam je kandidatura koju smo ranije podneli, tako da se nadam da ćemo uz pomoć Grada biti dobri domaćini i organizovati takmičenje koje će biti lep događaj za grad Bor, naglasio je Siniša Vladimirović.

Boban Nikolić je na Državnom prvenstvu u Senti postao državni prvak i ujedno osvojio i pehar za najboljeg seniora.

Bilo je malo teže nego što sam očekivao. U startu sam sebi napravio pritisak da ne postignem manje od uspeha koje sam do dosad ostvario. Loše sam otvorio meč, ali sam na kraju ipak uspeo da dođem do pobede, rekao je Boban Nikolić.

 Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, istakao je da je ponosan na mlade kik boksere, trenera i celu ekipu, jer njihov rad pokazuje rezultate.

Drago mi je što će u Boru biti organizovano Državno prevenstvo. To je za sve nas kruna uspeha, to što rade ovi mladi ljudi i mislim da je Bor zaista grad u kojem se kik boks razvija i živi, naglasio je Aleksandar Milikić.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here