20 C
Bor
20, jul, 2024

Završeni radovi na krovu i terasi obdaništa Boško Buha

 

Kako bi mališani obdaništa „Boško Buha“ u Boru boravili u lepšem i bezbednijem okruženju, urađena je hidroizolacija krova, zamenjene su okapnice i oluci, kao i rekonstrukcija terase gde su postavljene nove behaton ploče. Za ove namene iz budžeta grada Bora izdvojeno je oko 5 miliona dinara, a osim uređenja ovog obdaništa predviđeno je i uređenje i stavljanje u funkciju obdaništa u Zlotu.

Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora naglasio je da je u prethodne četiri godine uloženo više od 100 miliona dinara za uređenje i poboljšanje uslova u obdaništima.

„Ovoreno je novo obdanište u Novom gradskom centru, a svako obdanište dobilo je novu stolariju čime smo povećali nivo energetske efikasnosti samih objekata i obezbedili toplije uslove boravka naših mališana u vrtićima“, istakao je Aleksandar Milikić.

Uređenje prostora u vrtiću „Boško Buha“ puno znači, jer će pored bezbednijeg i prijatnijeg okruženja mališani moći da koriste prostor balkona za svoje aktivnosti, rekla je Ljiljana Radičević, direktorica Predškolske ustanove za decu „Bambi“.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here