-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

U JKP „3. oktobar“ stiže nova mehanizacija

 

JKP „3. oktobar“ dobilo je novi kamion auto smećar, koji će u mnogome olakšati rad zaposlenih, ali i poboljšati komunalna delatnost

Drago mi je što je grad prepoznao značaj nove mehanizacije. Kada bi se održao ovakav kontinuitet kupovine novih vozila, JKP „3. oktobar“ bi se vratio na noge, istakao je direktor JKP „3. oktobar“, Radmilo Guševac.

Dotrajala mehanizacija u JKP „3.oktobar“ otežavala je rad i stvarala probleme u radu ovom preduzeću, pogotovo u zimskom periodu. Za bolji i efikasniji rad kupljena je nova mehanizacija i do sada su stigle su  kombinovana i multi funkcionalna mašina marke „Hidromek“ i auto smećar, a za mesec dana stići će dva kamiona kipera, auto podizač i auto čistilica. Vrednost celokupne nabavke je blizu 100 miliona dinara.

NP Kante i klupe                                N.Gudurić 3.oktobar novi kamion JKP „3. oktobar“ dobilo je novi kamion auto smećar, koji će u mnogome olakšati rad zaposlenih, ali i poboljšati komunalna delatnost Drago mi je što je grad prepoznao značaj nove mehanizacije. Kada bi se održao ovakav kontinuitet kupovine novih vozila, JKP „3. oktobar“ bi se vratio na noge, istakao je direktor JKP „3. oktobar“, Radmilo Guševac. Dotrajala mehanizacija u JKP „3.oktobar“ otežavala je rad i stvarala probleme u radu ovom preduzeću, pogotovo u zimskom periodu. Za bolji i efikasniji rad kupljena je nova mehanizacija i do sada su stigle su dve nove radne mašine, kombinovana i multi funkcionalna mašina marke „Hidromek“, a za mesec dana stići će dva kamiona kipera, auto podizač i auto čistilica. Vrednost celokupne nabavke je blizu 100 miliona dinara. Osim novog kamiona stiglo je i 170 novih kontejnera, kante za smeće i klupe koje će biti postavljene i u seoskim i u gradskim mesnim zajednicama. Iz gradskog budžeta je za ovu nabavku izdvojeno oko 15 miliona dinara, rekao je Nikola Marić, pomoćnik gradonačelnika Bora.  Za JKP „3. oktobar“, ove godine je za nabavku mehanizacije koja je ovom preduzeću neophodna za nesmetano funkcionisanje iz gradskog budžeta izdvojeno 120 miliona dinara.

Osim novog kamiona stiglo je i 170 novih kontejnera, kante za smeće i klupe koje će biti postavljene i u seoskim i u gradskim mesnim zajednicama. Iz gradskog budžeta je za ovu nabavku izdvojeno oko 15 miliona dinara, rekao je Nikola Marić, pomoćnik gradonačelnika Bora.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here