-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Ujedinjeni za pobedu Srbije: „Dosta je haosa i korupcije“

Najveći protest u Srbiji, protest olovkom biće 3. aprila kada će narod izaći na izbore i reći dosta ovom haosu, čulo se na konvenciji koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ koja je održana na platou Doma kulture.

Imate mogućnost da glasate protiv haosa, protiv korupcije, protiv toga da Srbija bude kolonija, mogućnost da glasate protiv svega onoga što čini loš život. U isto vreme imate mogućnost da glasate za jedan normalan život, uređenu državu, da svaki poljoprivrednik ima subvencije po hektaru,da ova zemlja proizvodi svoj srpski traktor koji će orati naše zemljište koje neće biti u vlasništvu stranaca, jer voda, rude i zemlja moraju da pripadaju državi Srbije, poručio je Dragan Đilas, lider stranke Slobodei pravde.

Irena Živković, Slobodan Bane Prvanović, Branimir Jovančićević, profesor Čeda Čupić i Dragan Đilas, kandidati za narodne poslanike poručili su Boranima da je Bor grad sa visokim potencijalima, i da samo zajedno mogu doprineti da život u Boru bude mnogo bolji i pozvala ih da 3. aprila izađu na izbore, jer budućnost Bora zavisi od Borana.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here