-4.3 C
Bor
25, feb, 2024

Vlaška stranka „Most“ poručila „Zaslužili smo da živimo bolje“

 

Na završnoj konvenciji Vlaške stranke „Most“ koja je održana na platou Doma kulture, Boranima su se obratili kandidati za odbornike koji su pozvali Borane da 3. aprila izađu na izbore i daj svoj glas ovoj političkoj opciji.

Kandidat za gradonačelnika, Milivoje Miki Janošević, naglasio je da se obilaskom sela na teritoriji grada Bora u razgovoru sa meštanima upoznao sa njihovim problemima, ali i o načinu rešavanja istih.

„Bor i naša sela moraju da žive. Ni jedno selo ne sme doživeti sudbinu Krivelja. Niko ne može da plati naš život, naše uspomene, našu dedovinu, spomenike, kulturu, tradiciju. Mora da bude bolje jer smo to zaslužili. U svakom selu moramo da imamo ambulante, čitaonice, Domove kulture, uređene škole i vrtiće“, naglasio je Milivoje Miki Janošević, kandidat za gradonačelnika Bora.

On je podsetio Borane koliko je Bor dao bakra i zlata kako bi se gradila cela bivša Jugoslavija. Moraju da se znaju granice rudarenja i došlo je vreme da grad Bor vidi benefite rudarstva.

Unapređenje Javnog sektora, izgradnja nove bolnice, uređenje putne infrastrukture, razvoj turizma i sporta samo su deo planova Vlaške stranke „Most“ za unapređenje kvaliteta života u gradu i okolnim selima, poručio je Miki Janošević.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here