-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Posle dve godine ponovo SAJAM ZAPOŠLJAVANJA u Boru

 

Borska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje u četvrtak, 12. maja, Sajam zapošljavanja u gornjoj galeriji Ustanove Sportski Centar „Bobana Momčilović Veličković“.

Poslodavci mogu da se informišu i iskažu svoje potrebe za radnicima u filijali NSZ, a nezaposlena lica više informacija o predstojećem Sajmu zapošljavanja mogu dobiti od svojih savetnika, rekla je direktor borske filijale NSZ u Boru, Lidija Načić.

Prijavljivanje poslodavaca za Sajam je u toku, a što se tiče velikih poslodavaca i Zijin cooper i Zijin mining biće prisutni na Sajmu, kao i „SEVONE“ iz Zlota ( bivši Ksinaris),  koji uglavnom zapošljava žene. Očekujemo da ove godine bude više od 20 poslodavaca sa više od 150 radnih mesta, naglasila je Lidija Načić.

Nezaposlena lica treba da ponesu radnu biografiju (CV), a ukoliko je nemaju, na Sajmu će oko popunjavanja i pisanja biografije, svu pomoć dobiti od svojih savetnika i predstavnika filijale NSZ.

Prema poslednjim statističkim podacima, zaključno sa aprilom mesecom, na evidenciji filijale NSZ u Boru je bilo 3 407 nezaposlenih lica, od kojih su 2 343 žene.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here