-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Dragan Marković: „Ko je i zašto pogazio datu reč narodu“

Konferenciju za novinare održala je i Ujedinjena opozicija Bora na kojoj je Dragan Marković rekao da je potpisivanje koalicionog sporaztuma između Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Vlaške stranke „Most“ samo pokazatelj da su predizborna obećanja pojedinih nazovi opozicionih lista, bila lažna.

„Na žalost front opozije je u jednom delu bio samo na papru i to se vidi iz preletanja ili ulaska Mikija Janoševića u vlast iako im on nije potreban. SNS, SPS i njihova filijala POKS imaju većinu i samim tim obrazloženje Mikija Janoševića i Mosta da ulaze u vlast da bi bili most između nekoga i nečega je tužno. Moram da istaknem da se desila  prevara građana u kojoj mi nismo učestvovali i nikad nećemo učestvovati“, istakao je Dragan Marković.

On je dodao da građani treba da znaju da će se oni uvek držati svojih obećanja.

Aleksandar Kulić je podsetio da je Ujedinjena opozicija Bora bila druga po redu lista po broju osvojenih glasova na prethodnim izborima.

Aleksandar Kulić„Ujedinjena opozicija Bora je bila i ostala opozicija. Svedoci smo da su pojedine liste pogazile svoju reč i priklonile se vladajućoj većini“, rekao je Kulić i dodao da će se i dalje zalagati za goruće probleme u gradu od ekologije do javnog sektora.

 

Svetlana Anđelković je celokupnu situaciju na političkoj sceni u gradu uporedila sa domaćim filmom „Ko to tamo peva“.

Svetlana Anđelković

„Setila sam se omiljene scene iz filma Ko to tamo peva kada Bata Stojković kaže: Da se ja pitam ja bih prešao preko ovog mosta“.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here