16 C
Bor
12, jul, 2024

Bor domaćin Državnog prvenstva u Kik boksu

 

Grad Bor je ovog vikenda domaćin Državnog prvenstva u Kik boksu. Takmičenja u disciplini lou kik za muške i ženske takmičare u svim kategorijama od kadeta do seniora u A i B klasi održava se u sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“. Prvenstvo je otvorio gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić koji je tom prilikom takmičarima poželeo puno uspeha.

„Velika mi je čast da je danas Bor domaćin ovog velikog prvenstva, zahvaljujući dobrim rezultatima i uspesima našeg kik boks kluba i zahvaljujući Siniši Vladimiroviću, šampionu koje je doneo mnoga priznanja gradu Boru i dobio priznanje oktobarsku nagradu grada Bora. Najveće priznanje je što on danas ima šampione i reprezentativce Srbije koji nastupaju na velikim takmičenjima i nama donose medalje“, naglasio je Milikić.

kik boks otvaranje

Siniša Vladimirović, trener Kik boks kluba Bor, naglasio je da je imao veliku podršku grada u organizaciji takmičenja, jer je grad ugostio preko dve stotine takmičara i stotinak ostalih članova ekipa koji su smešteni u odmaralištu Savača.

„Nadam se da će sve proći u fer i korektnoj sportskoj atmosferi. Što se tiče rezultata, očekujem pre svega da se niko ne povredi i da će takmičari dati svoj maksimum. Ukoliko daju svoj maksimum, medalje će doći i to one najsjajnije ako treba, pa neka pobedi bolji. Što je bilo do nas sve smo uradili, trenirali smo, potrebno je i malo sportske sreće, ali ja se nadam da će momci da zablistaju“, naglasio je Siniša Vladimirović.

Kik box

Na Državnom prvenstvu u Kik boksu u Boru učestvuje preko 200 takmičara iz cele Srbije i jedan klub iz Gacka iz Bosne i Hercegovine.

kik box borba

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here