14 C
Bor
14, apr, 2024

Nakon pauze zbog korona virusa, nastavlja se praksa prijema građana

Nakon pauze nastale zbog korona virusa, nastavljena je praksa prijema građana, koji će u buduće biti organizovan svake subote.

Za današnji razgovor prijavilo se desetak građana koji su imali mogućnost da u direktnom  razgovoru izlože svoj problem gradonačelniku Bora, Aleksandru Milikiću i njegovim saradnicima.

“Glavne teme su bile elektrosnabdevanje i problemi sa elektrosnabdevanjem u nekoliko slučajeva, komunalna pitanja, u nekoliko primera smo imali uređenje javnih površina. To su stvari koje mi rešavamo i kroz sistem Prijavi problem i videli smo da je Prijavi problem kao sistem jako bitan za Bor, za rad javnih preduzeća i ustanova”, rekao je Aleksandar Milikić.

prijem građana 1

On je još dodao da će u narednom periodu nastaviti sa radom u selima i sa predstavnicima mesnih zajednica i meštanima razgovarati o svim problemima, počevši od komunalnih, problema vodosnabdevanja, elektro energetskog snabdevanja. Na taj način u naredne četiri godine će se grad mnogo više približiti građanima.

Pored gradonačelnika, prijemu građana prisustvovali su zamenik i pomoćnici gradonačelnika, članovi Gradskog veća, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova.

Građani se za razgovor sa gradonačelnikom, predstavnicima lokalne samouprave i javnih preduzeća mogu prijaviti svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here