12 C
Bor
20, apr, 2024

Komunalna pitanja i zapošljavanje najveći problemi Borana

 

Građani su i ove subote imali priliku da o problemima razgovaraju sa predstavnicima lokalne samouprave. Zamenik i pomoćnici gradonačelnika Bora, članovi Gradskog veća kao i direktori javnih preduzeća i ustanova, razgovorali su sa građanima o mogućnostima i načinu rešavanja problema koje imaju. Za današnji prijem građana prijavilo se deset Borana.

„Najčešći problemi koje građani imaju su problemi urbanizacije, putne mreže, električne instalacije, zapošljavanje, tekući problemi ljudi koji na drugojačiji način ne mogu da prezentuju. Najveći problem nam je trenutno funkcionisanje elektrodistribucije i same mreže u gradu i našim selima“ rekao je zamenik gradnačelnika Bora, Milivoje Janošević.

On je dodao da postoje problemi koji se mogu rešiti odmah ili u roku od dva, tri dana, ali i da postoje problemi koji su vezani za elektrodistribuciju ili državna preduzeća čije su centrale u Beogradu.

Građani se za razgovor sa gradonačelnikom i predstavnicima gradske vlasti i javnih preduzeća mogu prijaviti svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here