-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Radovi na uređenju prostorija MZ „Novo Selište“ biće završeni za desetak dana

 

Prostorije mesne zajednice „Novo selište“ za desetak dana dobiće sasvim novi izgled. U toku su radovi na adaptaciji prostorija, biće zamenjena stolarija, spušteni plafoni, okrečeni zidovi, uređeni toaleti i u velikoj sali postavljen laminat.

krečenje

Ovako uređen prostor najviše će značiti mališanima ove mesne zajednice, prvenstveno članovima dečijeg ansambla koji prostorije koriste za probe, a koji imaju uspešne reziltate na raznim takmičenjima i saborima kulturno umetničkih društava.

Raduje činjenica da će upravo veliku salu najviše koristiti deca iz dečijeg ansambla „Novo selište“. Oni će dobiti jedan nov, uređen prostor za obavljanje svojih rekreativnih aktivnosti“, rekao je član Gradskog veća, Igor Janković,  prilikom obilaska radova.

Gradska uprava je servis svih građana koja će uvek odgovoriti na konstruktivne predloge, pre svega mesnih zajednica, a ovo je pravi primer kako jedna mesna zajednica treba da funkcioniše. Oni su spona između građana i Gradske uprave, dodao je Janković.

laminat

„Ovo uređenje prostorija značiće prvenstveno za naš dečiji ansambl koji ovde vežba, ali i za ostalo stanovništvo mesne zajednice koje se ovde okuplja radi druženja“, rekao je Slaviša Simonović predsednik Saveta MZ Novo Selište koji se zahvalio lokalnoj samoupravi što je prihvatila njihov zahtev za uređenje prostorija.

Za adaptaciju celokupnog prostora iz lokalnog budžeta je izdvojeno 2,3 miliona dinara.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here