9.2 C
Bor
20, apr, 2024

Na prijemu građana najčešće pitanja vezana za komunalnu delatnost

 

I danas je u Skupštini grada održan prijem građana na kome je gradonačelnik Bora sa saradnicima i direktorima Javnih preduzeća i ustanova razgovarao sa Boranima o problemima koje imaju. Najčeći problemi koje ne mogu sami da reše odnose se na komunalnu delatnost, ali i pitanje zaposlenja.

„Bilo je nekoliko pitanja koje bi posebno izdvojio, a to su postavljanje ležećih policajaca, usporivača brzine, na teritoriji grada u određenim ulicama, što ćemo do kraja ove godine završiti kroz izradu projekata i postavljanja usporivača brzine. Deo pitanja odnosio se i na komunalno uređenje, asfaltiranje puteva, trotoara, staza, kao i pitanje grejanja u ulici Timočke divizije. Predsednik kućnog saveta se žalio na grejanje u dve zgrade na višim spratovima. Ono što je dogovoreno jeste da toplana do početka naredne sezone obezbedi uslove za grejanje u standardu i onome što je propisano, a to je 20, plus, minus dva stepena, ili da te stanare kroz sistem revizije i provere grejanja oslobodi dela plaćanja u slučaju da nemaju zadovoljavajuću temperaturu u stanu“, istakao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Prijem građana će se nastaviti i nadalje, a uporedo sa prijemom građana uveden je i servis „Prijavi problem“ putem telefona 060 27 27 059.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here