7 C
Bor
18, maj, 2024

Zlatni kik bokseri na prijemu kod gradonačelnika

 

Za borske kik boksere koji su na Državnom prvenstvu osvojili 6 zlatnih medalja, a na Svetskom kupu održanom u Budimpešti dve zlatne i dve srebrne, organizovan je prijem u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, čestitao je bokserima na velikom uspehu i izrazio svoje zadovoljstvo što u najboljem svetlu predstavljaju svoj klub i grad Bor.

Marko Nikolić, član Gradskog veća, naglasio je da će Grad i dalje nastaviti da podržava sportske klubove.

„Ovo je pravi pokazatelj da su sredstva koja ulažemo u sport utrošena na pravi način. U pregovoru smo sa trenerom kik boksera Sinišom Vladimirovićem, da u Savezu aplicira da u budućnosti grad Bor tradicionalno bude domaćin Državnog prvenstva u kik boksu, jer smo se na nedavno održanom prvenstvu pokazali kao dobri domaćini“, naglasio je Marko Nikolić.

Boban Nikolić, kik bokser, osvrnuo se na Svetski kup održan u Budimpešti koji je okupio blizu tri hiljade takmičara iz celog sveta.

„Ovaj kup je malo slabiji od Svetskog prvenstva. U finalu sam pobedio takmičara iz Poljske i osvojio zlatnu medalju. Takmičari našeg kluba osvojili su dve zlatne i dve srebrne medalje, što je za jedan mali klub odličan rezultat“, rekao je Boban Nikolić

Borske kik boksere tokom vikenda očekuje Balkansko prvenstvo, a nakon toga sledi još jedno Državno prvenstvo i ono zašta se kik bokseri najviše spremaju Evropsko prvenstvo za seniore i Svetsko prvenstvo za juniore i kadete.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here