-12 C
Bor
22, feb, 2024

Prvi kupači na bazenima od subote, 25. juna

 

Otvoreni bazeni Sportskog centra „Bobana Momčilović Veličković“, počeće sa radom u subotu, 25. juna. Nakon završene tehničke pripreme, sve je spremno za kupališnu sezonu.

“Između ostalog izvršena je sanacija školjki bazena, prelivnih kanala i gaznih površina velikog i malog bazena. Urađen je parcijalni remont svih sistema podbazenskog postrojenja, obezbeđena dovoljna količina sredstava za sprečavanje razvoja algi i urađeno detaljno čišćenje i dezinfekcija prostorija na bazenu”, rekao je Nenad Petrović, direktor Sportskog centra Bobana Momčilović Veličković.

Cena karte za bazene ostaje nepromenjena, 150 dinara, mesečna će koštati 2 300, dok će određene kategorije imati besplatan ulaz. Radno vreme bazena biće od 11 do 19 sati svakog dana.

“Ti građani su pre svega deca sa odličnim uspehom 5,0, sportisti koji su kategorizovani u reprezentaciji, sportisti koji su osvojili na Republičkim školskim takmičenjima jedno od tri plasmana, osvajači državnih medalja, deca do sedam godina i osobe sa invaliditetom”, naglasio je Marko Nikolić, član Gradskog veća.

Ove godine biće pojačana spasilačka služba koja će brinuti o bezbednosti kupača, biće prisutni lekari hitne pomoći, a ispravnost vode u bazenima, kao i do sada, kontrolisaće Zavod za javno zdravlje iz Zaječara.

Posle nekoliko godina pauze na bazenima će ponovo početi da radi restoran

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here