14 C
Bor
14, apr, 2024

Završen probni ciklus NTC radionica prema programu dr Ranka Rajovića

U Boru je u završen probni ciklus NTC radionica prema programu dr Ranka Rajovića. Dr Ranko Rajović je dugogodišnji član Komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnik UNICEF-a za rano obrazovanje.

NTC sistem učenja se u Srbiji sprovodi od 2008. godine i od tada je počeo da se širi i van granica Evrope. NTC program se sprovodi u 17 država Evrope, a akreditovan je od strane Ministarstva obrazovanja u 7 država, među kojima je i naša.

Saradnja sa NTC Timom ostvarena je preko Udruženja „EdukKocentar“ iz Bora, čiji je član, Milica Zdravković, nakon realizovane obuke za licenciranog predavača stekla uslov da samostalno primenjuje NTC program i realizuje NTC radionice u našem gradu .

Probni ciklus u Boru završili su zainteresovani učenici prvog i drugog  razreda, a od septembra će biti otvorene i nove uzrasne grupe. Radionice će se održavati tokom cele školske godine jednom nedeljno,  sa pauzama tokom raspusta. Svaki ciklus radionica je drugačiji, što znači da se NTC radionice mogu pohađati u više ciklusa.

Informacije o NTC programu i ciljevima radionica možete naći na sajtu ntcucenje.com, a sve informacije o radionicama u Boru možete pratiti na instagram i fejsbuk stranici NTC Bor ili pozvati broj telefona  069/3897360.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here