0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Kuglaški klub dobio novu kuglanu

 

Kao što je obećano početkom godine, borski kuglaši dobili su novu kuglanu. Iz gradskog budžeta za ovu investiciju izdvojeno je 7 miliona dinara.

“Jedan od osnovnih razloga je što imamo šampione države koji nažalost nisu mogli da se takmiče u gradu kuglanja. Borani su poznati kuglaši i mislim da je ovo jedan od sportova gde ćemo narednih godina imati jako dobre rezultate, naglasio je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić i dodao da se ulaganjem u sportske objekte stvaraju uslovi za vežbanje sportista, a samim tim i ostvaruju bolji rezultati.

Kuglanje u Boru je jedan od sportova koji svakako zaslužuje veliku pažnju, rekao je Marko Nikolić, član Gradskog veća prilikom obilaska nove kuglane.

“Danas je zvanično otvorena nova kuglana I to će uticati na još bolje rezultate kuglaškog kluba. U sportskom centru je renoviran krov, sređene su mala i velika sala i to poboljšava uslove sportistima i sportskim klubovima”, rekao je Nikolić.

Klubovi  koji treniraju u Sportskom centru svoje termine koriste besplatno i to je još jedan pokazatelj da grad Bor ulaže  u sport.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here