20 C
Bor
20, jul, 2024

Prijem građana: od komunalnih do ličnih problema

 

I ove subote je za građane Bora organizovan prijem na kome su o svojim problemima razgovarali sa gradonačelnikom, predstavnicima lokalne samouprave i direktorima javnih ustanova i preduzeća.

Broj građana koji se prijavljuju za razgovor sa gradonačelnikom se smanjuje, jer se veći deo problema koji se odnosi na infrastrukturu, rešava preko servisa “Prijavi problem”.

“Danas smo imali šestoro naših sugrađana sa različitim temama, od komunalne infrastrukture do ličnih problema. Građani koriste svoje pravo i mogućnost da razgovaramo. Tu su svi koji mogu na neki način doprineti u rešavanju problema, pomoćnici gradonačelnika, većnici, direktori javnih preduzeća. Želimo i imamo obavezu da grad Bor maksimalno približimo našim sugrađanima i da bez obzira da li je to bio opšti problem ili lični problem, grad Bor se uvek nađe kao neko ko je tu u službi i funkciji građana kako sela tako i grada Bora” naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Građani se za prijem mogu prijaviti svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave, ili putem servisa „Prijavi problem“ na broj telefona 060/27-27-059.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here