0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Nakon današnjeg prijema građana, sledi pauza do kraja avgusta

I ove subote je za građane Bora organizovan prijem na kome su o svojim problemima imali prilike da razgovaraju sa zamenikom I pomoćnicima gradonačelnika, predstavnicima lokalne samouprave, većnicima i direktorima javnih ustanova i preduzeća.

Osim problema koji se odnose na infrastrukturu, a koji se uglavnom rešavaju preko servisa “Prijavi problem”, građani imaju probleme sa električnom energijom, kao i probleme lične prirode.

“Danas smo imali devetoro naših sugrađana sa različitim problemima. Uglavom su danas prijavljivali komunalne probleme, odnosno primedbe na izvođače radova, problem sa EPS-om , ali i lične probleme. Socijalne probleme naših sugrađana jednim delom možemo da rešimo, kao što su upošljavanje preko javnih radova. Onoliko koliko može grad da pomogne, građani su uglavnom zadovoljni“, naglasio je Gojko Džaković pomoćnik gradonačelnika Bora.

Džaković je još dodao da je za radove koji su lose izvedeni ovlašćeni Nadzorni odbor  dao nalog da se uradi ispravka. Grad Bor je formirao nezavisno telo koje će pratiti izvođenje radova i dat je rok za sve ispravke. Ukoliko se rokovi ne budu ispoštovali, izvođač radova će plaćati penale.

Nakon današnjeg prijema građana sledi pauza do poslednje nedelje avgusta, nakon čega će se prijemi nastaviti.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here