0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Danas se završava trodnevni Međunarodni moto skup na Borskom jezeru

 

Petnaestogodišnjicu postojanja u Srbiji Moto klub „Rolling Wheels MC Serbia“, obeležio je na najlepši mogući način Međunarodnim moto skupom na Borskom jezeru.

Moto skup okupio je pet stotina motora i sigurno još toliko bajkera iz Norveške, Engleske, Nemačke, Italije, Grčke, Bugarske, Makedonije i Srbije.

bajkeri

Goran Jelenković, sekretar Moto kluba „Rolling Wheels MC Serbia“ rekao je da je poslednji moto skup u organizaciji ovog kluba bio pre pet godina, ali da će se klub truditi da se u buduće druženje ljubitelja dvotočkaša organizuje svake godine.

Priznanje Milikić

„Nakon pet godina smo se potrudili da organizujemo dobra moto skup i da se pokažemo u najboljem svetlu. Trudićemo se da naredne godine budemo još bolji domaćini“, naglasio je Jelenković.

Manifestaciju su pomogle kompanije Zijin Copper i Zijin Mining, a pokrovitelj je bio grad Bor.

„Mi smo kao grad podržali ovu manifestaciju i ovo je tradicija koja treba da nastavi da živi u gradu Boru, gradu bakra, gradu dobrih ljudi. Svi znamo da su motociklisti dobri ljudi koji su uvek bili humani, koji pomažu svojim sugrađanima i koji razumeju kako funkcioniše jedno društvo i jedan grad. Video sam mnogo energije, mnogo pozitivnih ljudi, lepo druženje i dobru muziku“, istakao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

 

Dugogodišnji član Moto kluba „Rolling Wheels“, Branko Volodihin, došao je motorom iz Nemačke kako bi zajedno sa svojim prijateljima obeležio 15. godina postojanja borskog Moto kluba.

„Predivno je, izabrali su dobro mesto. Ovde na jezeru je prelepo i za oko i za dušu. Ovde je druženje, ono što svi volimo, motore, naša braća, domovina“, naglasio je Volodohin.

Bajkeri

Učesnici Moto skupa, kao i njihovi gosti, imali su priliku da tokom trodnevnog druženja uživaju u dobroj rok muzici borskih muzičara ali i  poznatih izvođača kao što je Prljavi inspektor Blaža i kljunovi.

svirka moto skup

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here