0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Donaciju Odeljenju hirurgije obezbedilo UG Borci za Bor

 

Udruženje građana “Borci za Bor” doniralo je Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Boru diskove i kese za “kolostomu” koji su potrebni pacijentima težeg zdravstvenog stanja.

“Zahvaljujemo se udruženju “Borci za Bor” na donaciji. Iako smo mi uredsređeni na Ministarstvo zdravlja i lokalnu samoupravu, sve donacije poput ove nam odgovaraju i rado ih prihvatamo. Želeo bih da pozovem sve druge organizacije koje mogu da pomognu kao što to rade Borci za Bor”, naglasio je Vladimir Sulić, pomoćnik direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice Bor.

 

Džaba i Sulić

Ovo nije prva donacija kojom je ovo Udruženje građana pomoglo Opštoj bolnici. Između ostalog do sada su obezbeđeni EKG aparati za Prijemno tijažni blok i Odeljenja onkologije i produžene nege, hodalice, kolica, merači pritiska kao i klima uređaji za radiologiju i grudno odeljenje .

“Ovom prilikom obezbedili smo kolostome koje su potrebne hiruškom odeljenju. Tu je 67 kutija velikih kesa i 10 kutija diskova. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje sprovodimo za našu gradsku bolnicu. Sada smo pokrenuli akciju gde bi hteli da porodilištu i dečijem odeljenju doniramo klima uređaje”, Istakao je Dalibor Jović, predsednik UG “Borci za Bor”.

 

kolostoma

Vrednost donacije Odeljenju hirurgije je 453 500 dinara.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here