14 C
Bor
21, apr, 2024

Radovi moraju biti po propisu

 

Stepenište kod glavne pošte u centru koje je rekonstruisano  pre mesec dana nije ispunjavalo standarde kvaliteta. Nadzorni organ koji u ime Gradske uprave grada Bora kontroliše radove na teritoriji grada naložio je preduzeću „Strabag“ da nedostatke ispravi. U toku je uklanjanje behaton ploča i delova betona, nakon čega će biti postavljeno novo stepenište uz poštovanje svih propisanih zahteva.

stepenice

Kako je rekao  Igor Janković, član Gradskog veća, na isti način će se postupiti u svim  slučajevima u kojima se utvrde nepravilnosti u izvođenju radova.

Igor

„Ovo je primer kako funkcionišu radovi na teritoriji grada. Grad i lica koja prate realizaciju programa neće nikada dozvoliti da nešto što nije urađeno u skladu sa strukom bude prihvaćeno, a kamoli plaćeno iz budžeta grada Bora“, naglasio je Janković.

On je dodao da se nastavljaju radovi na uređenju staza i stepeništa u gradu, postavljaju se behaton kocke u MZ „Mladost“od obdaništa „Dečija radost“ do Zoološkog vrta, stepeništa kod Tehničkog fakulteta i crkve, kao i staze u ulicama 1. maj, 7. juli i Jovana Dučića.

Radovi bi trebalo da budu završeni do kraja meseca, a od naredne nedelje počeće i asfaltiranje u seoskim mesnim zajednicama, za šta je iz budžeta grada izdvojeno sto miliona dinara.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here