14 C
Bor
14, apr, 2024

Asfaltirano košarkaško igralište u Zlotu

 

Nakon asfaltiranja igrališta u Gornjanu i Bučju, danas je asfaltirano i košarkaško igralište u Zlotu, a paralelno se radi i igralište u selu Oštrelj.

„Jedan od zahteva meštana Zlota je i asfaltiranje košarkaškog terena i ovo je samo jedan nastavak sportske infrastrukture u selu Zlot. Pre par godina smo izgradili i uredili prostorije na fudbalskom stadionu, a prošle godine je urađen teren za mali fudbal“, naglasio je Igor Janković, član Gradskog veća.

 

Planirano je da se u balon hali u ovom selu postavi nova podloga.

„Uporedo sa asfaltiranjem malih terena, ove godine predvideli smo i rekonstrukciju dva velika fudbalska terena, travnata, jedan se upravo radi u selu Bučje, a za stadion fudbalskog kluba Bor 1919 radi se projekat“, rekao je Dejan Dulović, član Gradskog veća.

 

„Rebalansom budžeta predviđena je i kupovina novih golova za određene stadione na teritoriji grada Bora. U Gornjanu će biti postavljen jedan par tih golova. Pored opremanja rekvizitima u Šarbanovac Timoku oko stadiona je postavljena zaštitna ograda, nakon toga će se raditi žičana ograda na stadionu u Zlotu“, dodao je član Gradskog veća, Marko Nikolić.

Za asfaltiranje sportskih igrališta i puteva u seoskim mesnim zajednicama iz budžeta grada Bora izdvojeno je sto miliona dinara.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here