15 C
Bor
12, jul, 2024

Počeli zborovi o predlozima za izradu budžeta u gradskim mesnim zajednicama

Kako bi se građani uključili u kreiranje budžeta za narednu godinu, gradonačelnik Bora i predstavnici lokalne samouprave, počeli  su obilazak gradskih mesnih zajednica.

Danas su sa meštanima mesnih zajednica Brezonik i Sever razgovarali o putnoj infrastrukturi, kanalizacionoj mreži i svemu ostalom što će poboljšati uslove za život u ovim mesnim zajednicama.

„Mnogo smo uradili, ali ćemo još mnogo više da uradimo. Pravimo plan za narednu 2023. godinu,  ali i plan za naredne tri godine šta ćemo raditi. Očigledno je da su ovo mesta koja su naslonjena na rudnik i ovde postoje  problemi poslednjih 40, 50 i više godina. Mi kao grad uvek ćemo stati uz naše sugrađane da rešavamo te probleme i tražiti da kompanija, koja god da posluje na teritoriji grada Bora, mora poštovati pre svega zahteve naših meštana“, naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Dosta toga se već promenilo kada je reč o problemu teretnog saobraćaja, jer je veliki deo saobraćaja prebačen na obilaznicu koja je urađena prošle godine,  rekao je gradonačelnik Bora i dodao da je današnji sastanak bio pun energije i dobrih predloga za rešavanje postojećih problema koje imaju meštani Brezonika i Severa.

Sutra, 30. avgusta, zborovi će biti u MZ Stari centar od 10 časova, dok će u MZ Staro Selište sastanak sa građanima početi  u 11:15.

RASPORED OBILASKA GRADSKIH MZ:

Sreda, 31. avgust                   10:00 MZ Novo Selište

11:15 MZ Bakar

Četvrtak, 1. septembar           10:00 MZ Rudar

11:15 MZ Brestovačka banja

Petak, 2. septembar                10:00 MZ Mladost

11:15 MZ Sloga

Ponedeljak, 5. septembar        10:00 MZ Novi centar

11:15 MZ Metalurg

12:30 MZ Napredak

 

 

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here