15 C
Bor
12, jul, 2024

Proširena deonica puta ka Oštrelju

 

Zbog prolaska teških teretnih kamiona, put od Bora ka Oštrelju bio je u jako lošem stanju. U toku su radovi na proširenju dela puta, gde je asfaltirana  deonica od 3 kilometra.

Ovaj put je od velikog značaja, jer spaja put ka Donja Beloj Reci, Luki, Tandi i Bučju, rekao je Milivoje Janošević, zamenik gradončelnika Bora, prilikom obilaska radova.

„Ove godine je dosta urađeno na sanaciji i izgradnji novih puteva u selima. Ovaj put je bio u veoma lošem stanju, sada je proširena jedna deonica puta i stvoreni su bolji uslovi za kretanje vozila“, naglasio je zamenik gradonačelnika i dodao da će se nakon asfaltiranja u Oštrelju, radovi nastaviti u ostalim selima na teritoriji grada Bora.

 

 

Nastavlja se asfaltiranje u MZ Šarbanovac Timok, dok se u Šarbanovcu radi priprema za asfaltiranje centra sela, a do kraja građevinske sezone biće završeno asfaltiranje u Krivelju i Slatini.

Ove godine iz gradskog budžeta je izdvojeno stotinu miliona dinara za asfaltiranje u seoskim mesnim zajednicama.

Za narednu godinu se planira  250 miliona dinara za uređenje seoskih puteva i isto toliko za uređenje gradskih mesnih zajednica.

 

 

 

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here