7 C
Bor
18, maj, 2024

Kompanija „Serbia Zijin Copper“ donirala rizlu za uređenje atarskih puteva

Saradnja grada Bora i kompanije „Serbia Zijin Copper“ nastavljena je potpisivanjem Ugovora o donaciji 5 hiljada kubnih metara rizle za nasipanje i uređenje atarskih puteva na teritoriji grada Bora. Kompanija je od 2020. godine do sada donirala 35 hiljada kubnih metara rizle u vrednosti od 42 miliona dinara.

„Donacija je značajna pre svega za naše seoske puteve, ali i puteve u rubnim mesnim zajednicama kao što su Brezonik, Sever, Banjsko polje. Saradnja između kompanija „Serbia Zijin Copper“i „Sebia Zijin Mining“ je na izuzetnom nivou, a sve što radimo – radimo u interesu naših sugrađana kako u gradu, tako i u selima“, rekao je Nikola Marić, pomoćnik gradonačelnika Bora.

Od 2020. godine donirano je 35 hiljada kubnih metara rizle, čija je vrednost 42 miliona dinara, rekao je Zou Gang, zamenik generalnog direktora kompanije „Serbia Zijin Copper“.

“U Kini postoji izreka da ako želiš da stvoriš bogatstvo, prvo moraš da izgradiš puteve. Putevi mogu odvesti decu u škole, radnike u fabrike, starija lica u parkove. Nadamo se da će ovi makadamski putevi moći da povežu sela i gradove, rođake i prijatelje, ali i da će izgraditi i utabati put prijateljstva između kompanije „Srbija Ziđin Koper” i grada Bora”, rekao je  zamenik generalnog direktora kompanije „Srbija Ziđin Koper” Zou Gang.

Kompanija „Serbia Zijin Copper” sve vreme aktivno radi na implementaciji koncepta koordinisanog razvoja preduzeća, zaposlenih i društvene zajednice.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here