16 C
Bor
13, jul, 2024

Nastavlja se krpljenje udarnih rupa na teritoriji grada

Na teritoriji grada Bora nastavlja se krpljenje udarnih rupa, nastalih zbog frekventnog saobraćaja, ali i radova na održavanju podzemnih instalacija. Radnici preduzeća „Zoran“, kojima je preko Javne nabavke poveren posao, danas su krpljenje udarnih rupa nastavili u MZ Sloga.

Igor Janković, član Gradskog veća
Igor Janković, član Gradskog veća
„Krenuli smo iz gornjih delova grada, iz sela Krivelj, preko Brezonika, Severa, centra i nastavljamo da radimo dalje, po celom gradu i u selima. Za ovu namenu iz budžeta grada je izdvojeno 10 miliona dinara  i mi planiramo da u naredne dve nedelje završimo kompletno krpljenje udarnih rupa na teritoriji grada. Sve što radimo, radimou dogovoru i na zahtev Saveta MZ i naših građana koji nam svakodnevno ukazuju i na potrebe i na probleme koje imamo u gradu sa putnom infrastrukturom“ rekao je Igor Janković, član Gradskog veća.

On je dodao da je u proteklih nekoliko godina dosta urađeno na  poboljšanju putne infrastrukture, ali da isto tako još mnogo toga treba uraditi.

„U budžetu za narednu godinu čak 500 miliona dinara  je našlo mesta za razvoj i unapređenje putne infrastrukture. Bor je grad u Istočnoj Srbiji koji sigurno ima najbolju i najrazvijeniju putnu infrastrukturu, a to je posledica toga što mi ulažemo za tu namenu. Naredne godine građane Bora očekuje još mnogo novih parkinga, novih kilometara uređenih saobraćajnica, trotoara, jednostavno razvoj grada ide u pravom smeru, a naši građani će to videti i prepoznati kroz unapređenje putne infrastrukture na celoj teritoriji grada uključujući i sva sela“, naglasio je Janković.

Planira se da Javna nabavka za krpljenje udarnih rupa naredne godine bude raspisana za celu godinu, kako bi se krpljenjenje udarnih rupa  obavljalo čim se one pojave.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here