-4.3 C
Bor
25, feb, 2024

Kompanija „Serbia Zijin Copper“ organizovala prijem za evropskog šampiona u kik boksu

 Ponosna što među zaposlenima ima i istaknute sportiste koji širom sveta brane boje države Srbije, ostvaruju vrhunske rezultate i sa takmičenja donose najsjajnija odličja, “Serbia Zijin Copper” organizovala je prijem za Bobana Nikolića, koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u kik-boksu u Turskoj osvojio prvo mesto i zlatnu medalju.

“Ova zlatna medalja je rezultat ličnog zalaganja I truda, a kompanija je ponosna I srećna što ju je osvojio naš radnik i to izvrstan mladi radnik”, rekao je Huang Džaoju, direktor ljudskih resursa “Serbia Zijin Copper”.

Zahvaljujući se rukovodstvu kompanije za prijem, poklone i čestitku, dvadesetšestogodišnji Boranin istakao je da će mu čast, koju mu je ukazala kompanija u kojoj je zaposlen, biti podstrek za dalji trud i rad.

“Kompanija u kojoj radim mi je uvek izlazila u susret kada e trebalo da odsustvujem s posla zbog priprema i takmičenja. Zbog toga hoću da se zahvalim I mojoj šefici Violeti Vučković, ali I Aleksandru Tuševljaku. Imam posao koji mi omogućava da radim I treniram, što meni zaista mnogo znači, jer mogu temeljno da se spremim za takmičenja na kojima predstavljam svoj grad I zemlju. Na Evropskom prvenstvu nema lakih borbi, nema lakih mečeva. U finalu sam pobedio aktuelnog svetskog prvaka, što nije mala stvar. I pobedio sam ga ubedljivo iako sam na takmičenje došao sa slomljenim nosom, što je povreda koju sam zadobio još tokom priprema”, kazao je evropski šampion u kik-boksu.

Boban Nikolić je član kik-boks kluba “Bor” i  svetski je vice šampion u disciplini “loukik”, kategorija do 57 kilograma. Prošle godine je na Svetskom prvenstvu u finalnoj borbi izgubio od Anana Mamadova iz Azerbejdžana, ali mu se sada revanširao na najbolji mogući način.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here