16 C
Bor
13, jul, 2024

Sa JugoKaolinom potpisan Ugovor o održavanju puta u D.B.Reci

U Gradskoj upravi danas je potpisan Ugovor između grada Bora i kompanije JugoKaolin  o održavanju i izgradnji dela puta u Donjoj Beloj Reci. Ugovor su potpisali zamenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević i direktor kompanije JugoKaolin doo Beograd.

„JugoKaolin je dugo na ovim prostorima i zadnjih nekoliko meseci smo imali sastanke i razgovore kako da unapredimo i sam rad kompanije, a i da kroz taj njihov razvoj i grad Bor i sami meštani D.B.Reke budu zadovoljni. Nadam se da ćemo saradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo u najboljoj nameri za sve naše građane“, naglasio je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika Bora.

 

Radi se o 1500 metara puta koji koriste i kompanija i meštani, a iz D.B.Reke vodi ka rudniku i seoskom groblju.

„Grad Bor je taj put rekonstruisao i asfaltirao prošle godine i došlo je vreme da se taj put renovira i da se o njemu brine. Mi smo kompanija koja je izuzetno socijalno odgovorna i drago nam je da učestvujemo u redovnom održavanju puta na teritoriji MZ u kojoj mi radimo. Imamo izuzetnu saradnju sa Gradskom upravom koja brine o tome da lokalna zajednica živi u dobrim odnosima sa privredom“, rekao je Ljubiša Petrov direktor kompanije JugoKaolin doo Beograd.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here