-4.3 C
Bor
25, feb, 2024

Kompanija „Serbia Zijin Mining“ donirala novogodišnje paketiće đacima seoskih škola

Da bi praznici prošli u lepšoj i prijatnijoj atmosferi, kompanija „Serbia Zijin Mining“, poslednjeg radnog dana u ovoj godini, organizovala je podelu novogodišnjih paketića đacima u seoskim školama.

Nakon učenika u Slatini, novogodišnje poklone dobili su i đaci osnovne škole Stanoje Miljković u Brestovcu i izdvojenih odeljenja u Šarbanovcu i Metovnici.

Kompanija „Serbia Zijin Mining“, se pridržava koncepta „Razvoja rudarske industrije za dobrobit društva“, posvećujući svoj rad poboljšanju uslova u zajednici i boljem životu lokalnog stanovništva, rekao je Jen Minghui, zamenik generalnog direktora Serbia Zijin Mining“.

Verujemo da budućnost grade mladi ljudi. Uvek smo brinuli o najmlađim članovima zajednice. Ove godine smo u Boru učenicima osnovnih skola od 5-8 razreda obezbedili udžbenike i svim osnovcima obezbedili školske torbe, nadajući se da ćemo svim đacima omogućiti bolje obrazovanje, rast i razvoj. Uspešno smo realizovali mnoge obrazovne projekte kako bismo unapredili kvalitet nastave u školi, kulturni i naučni razvoj, pomogli učenicima da unaprede svoja znanja i omogućili im zdravo odrastanje. Poklon pakete kompanije , u vidu školskog pribora i slatkiša dobiće 250 mališana, a ukupna vrednost projekata iznosi više od pola miliona dinara. Želja kompanije je da deci omogućimo da uče uz zabavu i zato smo im obezbedili praktične i zanimljive poklone, kako bismo im pomogli da uz zadovoljstvo uče i rastu. Kraj godine je vreme da završimo, poboljšamo i napravimo planove za sledeću godinu. S ponosom možemo reći da smo se dokazali kao odgovorna kompanija koja sprovodi koncept „Za dobrobit zajednice i razvija se zajedno sa njom“. U budućnosti ćemo raditi još bolje, nastavićemo da podržavamo razvoj obrazovanja u Boru, posebno ćemo obrati pažnju na fizičko i mentalno zdravlje I stvaranje kapaciteta mladih. Želeli bi smo da se zahvalimo gradu Boru, Gradskoj upravi grada Bora i drugim organizacijama na njihovoj podršci i nadamo se da ćemo nastaviti sa našim naporima da gradimo trajna prijateljstva i zajedno stvaramo svetlu budućnost. U ime rudarske kompanije Serbia Zijin Mining“, želim svima puno zdravlja, Vama i Vašim porodicama puno sreće i uspeha, srećnu Novu godinu i Božićne praznike”, naglasio je Jen Minghui, zamenik generalnog direktora kompanije „Serbia Zijin Mining“.

Podela novogodišnjih paketića za učenike seoskih škola postaje već tradicija, istakao je Aleksandar Vlahović, direktor škole Stanoje Miljković u Brestovcu

Ovo nije jedini vid saradnje koji smo do sada ostvarivali sa kompanijom. Sa iskrenom željom da ćemo svi Novu godiinu dočekati u zdravlju i sreći nadam se našim novim zajedničkim zadacima, a jedan od njih jeste i završetak opremanja fiskulturne sale u našoj školi”, dodao je Vlahović.

 

Program podele novogodišnjih paketića upotpunjen je dolaskom Deda Mraza, sa kojim su se deca slikala.

U zahvalnost predstavnicima kompanije što su i ove godine obezbedili poklone, đaci svih škola pripremili su novogodišnju priredbu.

 

 

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here