-12 C
Bor
22, feb, 2024

JugoKaolin počeo sanaciju puta u D.B.Reci koji koriste i kompanija i meštani

Nakon što je u decembru prošle godine potpisan Ugovor između grada Bora i kompanije JugoKaolin  o održavanju i izgradnji dela puta u Donjoj Beloj Reci, povoljni vremenski uslovi omogućili su da se počne sa realizacijom Ugovora.

Radove na sanaciji puta obišao je zamenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević.

Imamo priliku da pogledamo radilište i ovaj deo puta koji se danas radi na teritoriji MZ Donja Bela Reka. Zahvaljujem se direktoru na odličnoj saradnji koju imamo. Znam da je u samom selu pomagao brojne aktivnosti I sve ono što je vezano za lokalnu zajednicu. Mi kao grad pozdravljamo ovakve napore koje JugoKaolin čini I nadam se da ćemo još dugo sarađivati, naglasio je Janošević.

Radi se o 1200 metara puta koji koriste i kompanija i meštani, a iz D.B.Reke vodi ka rudniku i seoskom groblju.

Mi smo kompanija koja na ovoj teritoriji posluje još od 2010.godine i sve vreme smo se trudili da imamo dobru saradnju sa lokalnom zajednicom.. Poslujemo na Ubu, u Valjevu, Zaječaru IiBoru i svuda se trudimo da budemo lokalno i socijalno odgovorna kompanija.. Ovo je prvi put da naša kompanija radi nešto ovako veliko kao što je projekat asfaltiranja I popravke puta,, rekao je Ljubiša Petrov, direktor JugoKaolina.

 

JugoKaolin je za sanaciju ovog dela puta izdvojio blizu dva miliona dinara.

 

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here