17 C
Bor
20, jul, 2024

Gradonačelnik Bora posetio Klub penzionera

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, posetio je danas Klub penzionera  gde je Aktiv žena Udruženja penzionera za svoje članove organizovao radionicu izrade dekupaža.

Kako su nam rekli prisutni, radionica je odlično organizovana i veoma korisne za starije osobe koje žele da nauče nešto novo, ali i da se druže sa svojim vršnjacima.

Osim toga, istakli su da im je druženje u klubu veoma važno, jer se tako osećaju manje usamljeni i imaju priliku da razmene iskustva sa drugim članovima kluba.

Gradonačelnik je izrazio svoje zadovoljstvo posetom klubu i istakao da će gradska uprava nastaviti da podržava ovakve inicijative koje pomažu starijim sugrađanima da ostanu aktivni i društveno uključeni.

“Ova ljubav, energija u ovome što rade, mi mlađi možemo samo da učimo kako to izgleda, koliko se voli život, druženje, kako ovde provode vreme i kako se organizuju da svoje vreme provedu kvalitetno”, rekao je gradonačelnik.

 

Klub penzionera je veoma važna institucija za starije osobe u našem gradu, koja im omogućava da se okupe, druže i nauče nešto novo. Gradonačelnikova poseta klubu pokazuje da lokalna samouprava ceni i podržava rad ove institucije, ali i da brine o dobrobiti svojih starijih sugrađana.

Karavan “Digitalna ekspedicija” koji je pre dve nedelje organizovao digitalne obuke i u Boru, Klubu penzionera donirao je i digitalni kutak sa dva računa, a Kancelarija za mlade nastavila je digitalnu obuku svakog četvrtka za najstarije Borane.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here