7 C
Bor
18, maj, 2024

Počelo uređenje atarskih i rejonskih puteva u Gornjanu

Kao što je i najavljeno pre nekoliko dana, danas je u Gornjanu počelo uređenje atarskih puteva novom mašinom koju je kupljena sredstvima iz budžeta grada Bora za JKP „3.oktobar“.

Planirano je da se u narednih mesec dana uredi više od 90 kilometara nekategorisanih atarskih i rejonskih puteva u ovom selu. Radove je posetio i gradonačelnik Bora sa saradnicima i tom prilikom naglasio da će putevi biti urađeni znatno kvalitetnije, ali da će biti i trajniji što do sada nije bio slučaj kada su ovakvi putevi bili nasipani rizlom.

„Vrlo sam zadovoljan onim što sam video na terenu. Ova mašina će na dnevnom nivou uređivati oko 3 kilometara puta. Melje, taba i radi kanale tako da će ti putevi biti reprezentativni i mislim da se ova mašina pokazala kao prava investicija grada Bora“, naglasio je gradonačelnik i zamolio meštane seoskih mesnih zajednica da imaju razumevanja i strpljenja, ali i da se uključe tamo gde je neophodno da se možda pomeri ograda ili skreše neka grana kako bi radnici 3.oktobra mogli nesmetano da rade.

Po završetku radova u Gornjanu, nastaviće se uređenje atarskih i rejonskih puteva i u ostalim selima na teritoriji grada Bora.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here