9.2 C
Bor
20, apr, 2024

Prvomajska čestitka generalnog direktora „Serbia ZiJin Mining“ – Jong Čena

 

Zaposlenima u Kompaniji „Serbia ZiJin Mining“, građanima Bora, kao i svim radnim ljudima u Srbiji, čestitam prvomajske praznike i želim da Međunarodni praznik rada provedete u prazničnom duhu, dobrom raspoloženju i sa verom u bolju budućnost.

Praznik rada, kao simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, proklamuje zajedništvo, kolektivni duh. Naš tim sa 1.100 talentovanih stručnih i vrednih ljudi, glavna su pokretačka snaga „Serbia ZiJin Mining“, a uspešno ostvarenje ciljeva, kontinuiran rast i razvoj naše visoko tehnološkog zelenog rudnika Čukaru Peki i sveukupni uspeh poslovanja naše kompanije, ostvaruje se zahvaljujući požrtvovanom radu svakog pojedinca i posvećenosti svih nas.

Rudarstvo je strateška privredna grana i glavni stub razvoja društva. Odgovorna profesija koja nosi rizik. Zato želim da istaknem da su naši rudari, geolozi, floteri, mineri, bušači ali i svi ostali zaposleni, hrabri, vredni i radni ljudi, koji požrtvovano i dotojanstveno obavljaju svoj posao.

Želim da istaknem da izuzetno cenim i poštujem vaš trud i rad i da će bezbednost, zdravlje na radu i viši standard svih zaposlenih uvek biti naši prioriteti. Ostaćemo posvećeni poštovanju prava radnika, unapređenju uslova rada i položaja zaposlenih, pružanjem jednakih mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje, kako bi svako od vas mogao da ostvari i dostigne najbolju verziju sebe, otkrije svoje skrivene talente i snagu i svakodnevno se usavršava i stiče nova znanja, jer su napredak, rast i zadovoljstvo zaposlenih garancija napretka kompanije, boljeg života vaših porodica, kaoi razvoj Bora i cele Srbije.

Uveren sam da će kompanija „Serbia ZiJin Mining“, u nrednim godinama biti sinonim najuspešnije rudrske kompanije u Srbiji, a naš Čukaru Peki, prvi visoko tehnološki zleni rudnik u Evropi koji je postavio najviše bezbedonosne i ekološke standarde.

U skladu sa opredeljenjem kompanije „Rudarstvo za bolje društvo“i vrednošću da „Harmonija rađa bogatstvo“, nastavićemo zajednio da gradimo bolju budućnost i za naše zaposlene i za građane Bora, da kao društveno odgovorna kompanija doprinosimo razvoju grada, srpske privrede i ekonomije, jer su pozitivne promene, održivi zeleni razvoj i napredak naša najveća motivacija i nagrada.

U svoje lično ime i u ime kompanije želim vam srećan Međunarodni praznik rada i želim vam puno uspeha u profesionalnom razvoju. Srećno!

Generalni direktor kompanije „Serbia ZiJin Mining“,  Jong Čen.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here