-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

„Family Open Day“ u kompaniji „Serbia ZiJin Mining“

Držeći se stava da je porodica osnovna ćelija društva, kompanija “Serbia Zijin Mining” organizovala je “Family Open Day” za svoje zaposlene i njihove porodice.

“Family Open Day”  bio je ispunjen raznovrsnim aktivnostima i obilaskom rudnika Čukaru Peki. Ovaj događaj bio je prilika za stvaranje snažnih veza između kolega, ali i za pokazivanje posvećenosti prema zajednici.

Zaposleni u kompaniji “Serbia Zijin Mining” i članovi njihovih porodica su u okviru manifestacije obišli rudnik Čukaru Peki, gde su imali priliku da se upoznaju sa procesom proizvodnje i tehnologijama koje se primenjuju u rudarstvu, a sve to u pratnji stručnog osoblja koje je delilo svoje znanje i iskustvo.

Srdačnu dobrodošlicu svim učesnicima poželeo je Yan Minghui, zamenik generalnog direktora kompanije SZM koji je tom prilikom istakao da razvoj kompanije zavisi od vrednog rada zaposlenih, a jos više od podrške i posvećenosti njihovih članova porodice.

 „Postoji vise razloga zbog kojih smo sve vas pozvali da dođete u našu kompaniju. Prvi je da izkažemo zahvalnost kompanije našim zaposlenima, a drugi da na nultoj udaljenosti vidite radno mesto članova vaših porodica. Imajući u vidu bezbednost i druge aspekte, od svih prijavljenih, nasumično smo izabrali jedan deo zaposlenih. Naravno, kasnije cemo svake godine organizovati ovakvu aktivnost, kako bi članovi svih porodica, ljudi iz lokalne zajednice i članovi društva došli u našu kompaniju i upoznali je. Pozivamo vas sve da kasnije dođete u našu kompaniju da igrate košarku, badminton, fudbal, koristite našu teretanu. Načelo koje naša kompanija primenjuje u praksi jeste razvoj rudarstva za  dobrobit društva. Nadamo se da će zajedno sa razvojem naše kompanije, plate i dobrobiti naših zaposlenih biti sve bolji. Istovremeno, kompanija „Serbia ZiJin Mining“ pridaje veliki značaj razvoju srpskih kolega, nadamo se da ćemo zajedničkim radom uspeti u tome da sve više njih postane deo rukovodećeg osoblja na različitim nivoima kompanije. Kompanija je takođe posvećena izgradnji rudnika koji je ukrašen šumama, parkovima, baštama, kako bi radno okruženje bilo lepše, a rudnik Čukaru Peki postao glavno mesto od interesa u gradu Boru, kao i najlepši rudnik u Evropi i u celom svetu. Nadamo se da ćete u buducnosti osećati olakšanje i ponos što članovi vasih porodica rade bas ovde u našoj firmi. Naravno, kako bismo sve to postigli, neophodan je naš neprestani rad i podrška članova porodice“, naglasio je Minghui.

Posebna pažnja posvećena je deci zaposlenih, koja su imala priliku da se zabave kroz razne aktivnosti. Organizovana je predstava koja je oduševila mališane, pružajući im nezaboravan doživljaj. Takođe, igra i kvizovi su omogućili deci da se druže i takmiče na kreativan način.

 „Baš je lepo što je omogućeno članovima porodice zaposlenih da dođu u kompaniju i vide radna mesta. Najinteresantnija mi je predstava koju su organizovali za nas decu zaposlenih, a prilikom obilaska pogona, najveći utisak je na mene ostavila mehanizacija koja se koristi u rudniku Čukaru Peki“, rekao je Andrej Simonović.

 

Njegovo mišljenje deli i Natalija Stojadinović, koja je na „Family Open Day“ došla sa svojim ocem.

Moj tata radi kao glavni rudarski inženjer u jami i baš mi je drago što sam došla ovde da posetim rudnik i da vidim i flotaciju i ulaz u jamu, kao i novu fiskulturnu salu. Baš mi je drago što je firma organizovala sve ovo za porodice“, naglasila je Natalija.

 

Aleksandar Milenković radi u Generalnoj koordinacionoj kancelariji kao saradnik za međusektorsku saradnju. On je jedan od zaposlenih čija je porodica imala priliku da se upozna sa kompanijom u kojoj radi.

„Drago mi je što je kompanija organizovala ovako jednu lepu manifestaciju. To pokazuje da  „Serbia ZiJin Mining“  brine, ne samo o zaposlenima, već i o njihovim porodicama. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih događaja“, rekao je Milenković.

 

Kompanija  „Serbia ZiJin Mining“  nastaviće da podržava i neguje ovakve inicijative, jer veruje u važnost snažnih veza među zaposlenima i zajednicom u kojoj posluje.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here