-4.3 C
Bor
25, feb, 2024

Snovi postaju stvarnost u salonu „Mrs Kejti“

Da snovi postaju stvarnost pokazala je mlada dvadesetdvogodišnja Katarina Jocić otvaranjem svog kozmetičkog salona „Mrs Kejti“.

Ovaj hrabar korak prema samozapošljavanju nije samo ostvarenje ambicija i maštanja jedne tinejdžerke, već i rezultat snažne podrške koju je dobila od svoje porodice.

Katarina je oduvek imala strast prema lepoti i šminkanju. Već u ranoj mladosti, počela je eksperimentisati s različitim tehnikama šminkanja, a njena veština i talenat brzo su privukli pažnju prijatelja i porodice koji su je ohrabrivali da se profesionalno bavi ovim poslom.

Nakon završene gimnazije, Katarina je odlučila da sledi svoje snove i završi različite kurseve na kojima je stekla sertifikate za šminkanje i negu kože.

Međutim, otvaranje sopstvenog salona nije bilo lak zadatak. Katarina se suočila s mnogim izazovima i preprekama na putu do ostvarenja svog cilja. Finansijska sredstva su bila ograničena, ali je bila spremna da uloži svu svoju energiju i trud u ostvarenje svoje vizije. Katarina je uspela da stvori poslovni plan i u okviru lokalnog akcionog plana zapošljavanja, preko Nacionalne službe, dobije subvencije za samozapošljavanje koje će joj puno značiti u narednih godinu dana.

Nakon nekoliko meseci priprema, Katarina je konačno otvorila vrata svog kozmetičkog salona pod imenom „Mrs Kejti“. Salon se ističe modernim i sofisticiranim dizajnom, stvarajući prijatan ambijent za sve koji žele da se opuste i poboljšaju svoj izgled.

 

Velikom broju Katarininih prijatelja koji su uveličali svečano otvaranje, mlada preduzetnica se zahvalila rečima:

„Hvala vam što ste došli i što ste me hrabrili i bodrili na putu do ostvarenja mog sna. Verujte u svoje snove i ne odustajte, jer ako čvrsto verujete u sebe i svoje snove, možete sve.  Današnje otvaranje mog salona je dokaz za to”.

Katarinina stručnost i profesionalnost brzo će privući klijente, a njena veština šminkanja i poznavanje najnovijih trendova postaće njen zaštitni znak.

„Mrs Kejti“ se nalazi u Novom gradskom centru u Radničkoj ulici broj 21.

Radno vreme salona biće od srede do petka od  12 – 20, a subotom i nedeljom od 8 -16 časova.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here