-4.3 C
Bor
25, feb, 2024

Potpisan ugovor za izgradnju šoping centra „Big Fashion“, obećavajući novu ekonomsku perspektivu i radna mesta

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić i direktor „Big Fashion“ za Srbiju,  Lev Weiss, potpisali su ugovor o izgradnji dugoočekivanog šoping centra „Big Fashion“ koji će biti smešten u četvrtom kilometru. Ovaj projekat značajan korak u ekonomskom razvoju Bora, obećavajući nove poslovne mogućnosti i nova radna mesta za lokalnu zajednicu.

„Ovaj veliki projekat će omogućiti otvaranje velikog broja radnih mesta, ali isto tako i podizanje privrednog rasta, jer porezi na zarade koji pripadaju jedinici lokalne samouprave, zahvaljujući razvoju kompanije, će se sliti u budžet grada Bora, a to nam daje mogućnost za razvoj svega onoga što smo do sada radili, putne infrastrukture, vodovodne infrastrukture, ali i samog grada. Izgradnja šoping centra pored akva parka je jedna velika stvar za sve nas i daje nam  mogućnost da gradimo sve ono što se od nas zahteva od strane naših sugrađana“, naglasio je Milikić.

Prema ugovoru, šoping centar „Big Fashion“ će zauzimati impresivnih 10 hiljada kvadratnih metara, pružajući širok spektar prodavnica, restorana i zabavnih sadržaja. Očekuje se da će ovaj moderni objekat postati nova šoping destinacija za lokalno stanovništvo.

„Mi već deset godina na raznim lokacijama vrlo uspešno razvijamo naše poslovanje. Sledeću dekadu našeg razvoja u Srbiji sa zadovoljstvom započinjemo u Boru. Mi se nadamo da ćemo ovde stvoriti jedno lepo mesto, jedan lep kutak kako za grad Bor tako i za stanovništvo Bora gde se  porodično može doći,kupovati i baviti raznim aktivnostima. Puno vam hvala što ste ovde i nadam se da ćemo se uskoro videti na otvaranju“, poručio je Lev Weiss.

Planirano je da izgradnja šoping centra „Big Fashion“ traje dve godine, a otvaranje se očekuje i pre ugovorenog roka.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here