0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Igre na vodi: Nekada „Igre bez granica“, danas „Sportski duh“

Na bazenima Ustanove sportski centar “Bobana Momčilović Veličković”, 21. jula biće održana manifestacija Sportski duh, koja je nezvanični naslednik popularnih Igara bez granice.

 

Manifestacija u kojoj mogu učestvovati sve generacije,  donosi uzbudljive igre na vodi u kojima će uživati i takmičari i publika.

Jedna od omiljenih igara na manifestaciji biće Vodena košarka, u kojoj će se ekipama pružiti prilika da pokažu svoje košarkaško umeće, ali u vodi. Skok, šut, gol je atraktivna igra koja će odmeriti preciznost i snagu igrača u skokovima ka golu, a u Mokrim vitezovima takmičari će se suočiti u epskoj borbi vodenim prskalicama.

„Manifestacija je otvorena za sve zainteresovane, ali mogu učestvovati samo punoletni takmičari. Za formiranje ekipe potrebno je okupiti 4 muška i 2 ženska člana. Ovo je jedinstvena prilika da se takmičite i zabavite sa prijateljima, zato je ne smete propustiti“,
kažu iz organizacije Sportskog duha.

 

Prijava ekipa trajaće do 19. jula u prostorijama Kancelarije za mlade ili putem telefona: 060 27 27 048. Učešće na igrama je besplatno

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here