0.7 C
Bor
29, feb, 2024

Saška Milošević imenovana za novu načelnicu Gradske uprave Bora

Članovi Gradskog veća jednoglasno su prihvatili predlog da se za novu načelnicu Gradske uprave imenuje Saška Milošević , diplomirani master pravnik, donedavno Gradski pravobranilac.

S obzirom da je dosadašnjoj načelnici Ljubinki Jelić istekao mandat, sproveden je konkurs za izbor novog načelnika.

Danas smo dobili novog načelnika,  to je Saška Milošević diplomirani master pravnik sa velikim i bogatim iskustvom. Želim joj puno sreće u radu, a prvi zadatak koji smo joj dali je da Gradsku upravu još više otvori ka građanima i preduzme sve korake kako bi se u što kraćem roku osavremenio i ubrzao rad svih službi u Gradskoj upravi“, naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Nova načelnica ima bogato radno iskustvo u oblastima javne uprave, kao Gradski pravobranilac, ali i kao direktorica Centra za socijalni rad u Boru.

Ja bih se ovim putem zahvalila na ukazanom poverenju. Trudiću se da u narednom periodu to poverenje i opravdam. Cilj je da što efikasnije i bolje organizujemo rad Gradske uprave, a ja bih se takođe zahvalila i prethodnoj načelnici na dosadašnjem radu i obavljanju posla koji je odlično radila. Nadam se da ću i ja bar deo toga moći da ostvarim“, rekla je nova načelnica, Saška Milošević.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here