20 C
Bor
20, jul, 2024

ZiJin Copper nastavlja ulaganje u obrazovovanje: Više od pola miliona dinara za opremanje škole “3 oktobar”

Zahvaljujući donaciji kompanije “Serbia ZiJin Copper”, OŠ “3.oktobar” u Boru opremila je kabinet informatike multifunkcionalnom kompjuterskom opremom, u vrednosti od 600 hiljada dinara

“Zahvaljujem se kompaniji navrednoj donaciji našoj školi. Novac smo iskoristili za kupovinu kompjuterske opreme, multifunkcionog štampača i dva televizora. Ovi pokloni unaprediće obrazovanje naših učenika, naročito u oblasti informacioniht ehnologija. Takođe,  olakšaće im komunikaciju sa đacima iz drugih evropskih zemalja sa kojima su povezani programom “Internacionalnog prijateljstva”. Sada su stvoreni svi uslovi da zajedno sa vršnjacima iz Portugalije, Francuske i Turske, prate interaktivnu nastavu i neguju prijateljstva”, rekla je direktorica OŠ “3.oktobar”, SnežanaSavićević.

Zamenik generalnog direktora Zou Gang istakao je da će kompanija nastaviti da pruža nesebičnu pomoć školskim ustanovama u podizanju kvaliteta obrazovanja kako u Boru, tako i u Majdanpeku.

Srećan sam što smo doprineli boljem i sadržajnijem obrazovanju učenika ove osnovne škole. Plan kompanije je da i u budućnosti društveno odgovorne aktivnosti usmeri ka ulaganjima u znanje novih generacija. Nadam se da ćemo u saradnji sa Gradskom upravom i lokalnom zajednicom izgraditi bolje uslove školovanja za našu decu”, istakao je Gang.
Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here