14 C
Bor
14, apr, 2024

Asfaltiranje ulica, trotoara i parkinga započelo u MZ Sloga

Počele su pripreme za asfaltiranje ulica, trotoara i parkinga u gradskim mesnim zajednicama. Radovi su počeli u MZ Sloga gde će se urediti ulica Nade Dimić i trotoar pored novog dečijeg igrališta. Za ovu godinu planirana je ugradnja 80 hiljada kvadrata asfalta.

Marko Nikolić„Ove godine će prioritet biti asfaltiranje trotoara i parkinga, s obzirom da je prethodnih godina asfaltiran veći deo glavnih ulica u gradu.  Pored asfaltiranja tih deonica imamo i ugradnju 4 hiljade kvadrata behaton ploča koje će biti za uređenje trotoara. Sve  ulice, trotoare i parkinge asfaltiramo na zahtev građana, jer smo prošle godine sa gradonačelnikom obišli sve gradske mesne zajednice, saslušali njihove potrebe i zahteve i ovim putem apelujem na građane da budu strpljivi. Nakon radova u MZ Sloga, asfaltiranje se nastavlja u Novom gradskom centru“, rekao je Marko Nikolić, član Gradskog veća prilikom obilaska pripremnih radova u MZ Sloga.

Za uređenje saobraćajnica, trotoara i parkirališta iz gradskog budžeta  izdvojeno je 250 miliona dinara, što je duplo više nego prošle godine.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here