-12 C
Bor
22, feb, 2024

Novi parking prostori u Novom Gradskom Centru rešavaju problem parkiranja

U mesnoj zajednici Novi Gradski Centar, na mestu nekadašnje male pijace, počelo je asfaltiranje parkinga za novih tridesetak parking mesta.

Pored ovog prostora za parkiranje radiće se na još dve lokacije, u ulici Save Kovačevića između brojeva 16 i 18, dok će drugi parking biti uređen u ulici 28. Marta obuhvatajući brojeve 11,13 i15.

„Nakon tri parking koja su uređena prošle godine i nova tri koja će se uraditi ove godine, rešiće se problem parkiranja u ovoj mesnoj zajednici, jer će broj novih parking mesta zadovoljiti potrebe građana za parkiranjem“, naglasio je član Gradskog veća, Marko Nikolić.

 

Trenutno se radi na uređenju trotoara u ulici Nade Dimić koji će narednih dana biti i asfaltiran, a nakon toga slede radovi u mesnim zajedniocama Metalurg, Napredak i Mladost.

 


Uređenje saobraćajne infrastrukture realizuje u dogovoru sa građanima koji su prošle godine podneli zahteve lokalnoj samoupravi.

Iz lokalnog budžeta izdvojeno je 250 miliona dinara za asfaltiranje i uređenje saobraćajnica u gradskim mesnim zajednicama.

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here