14 C
Bor
21, apr, 2024

Otvoren „PEPCO“, prva radnja u novom tržnom centru

U Boru je danas počela sa radom prva trgovinska radnja u novom tržnom centru, a svečanu vrpcu presekao je bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov.

Na lokaciji nekadašnjeg salona „Zastava“ u novom tržnom centru pored „Pepca“ do kraja godine potrošačima će biti dostupne i trgovine drugih poznatih brendova.

„Sa svojim prijateljima sam bio i ranije, svideo nam se ovaj prostor i odlučili smo da zajedno investiramo. Drago nam je što smo dobili priliku i da uz podršku grada uredimo sve, a satisfakcija  osim biznisa je što je danas počelo da radi 15 lica, a mislim da će sve ukupno posao dobiti stotinak radnika“, istakao je Aleksandar Kolarov na otvaranju.

 

Otvaranju prve radnje u prvom tržnom centru u gradu prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave.

„Zahvaljujući našem reprezentativcu Kolarovu koji  je sa svojom ekipom uložio novac i sve ovo što je do juče ružilo grad, pretvorio u jednu lepu oazu grada, mi smo danas u prilici da otvorimo prvu radnju. Ovo za grad znači puno jer to pokazuje da se život u gradu Boru popravlja i da se podiže standard građana. U narednih nekoliko meseci počinje izgradnja i šoping mola na četvrtom kilometru, tako da ćemo imati jednu celinu gde ćemo moći da kupujemo stvari zbog kojih smo odlazili u gradove u okruženju“, rekao je zamenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević.

Pored uređenog parking prostora, biće urađeno igralište i park za decu sa pratećim sadržajima.

Kolarov je mališanima koji su došli na otvaranje poklonio fudbalske lopte, a posetioci su iskoristili priliku da se slikaju sa proslavljenim fudbalerom.

         

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here