7 C
Bor
18, maj, 2024

Od ponedeljka počinje prijava za jednokratnu novčanu pomoć

Centar za socijalni rad raspisao je javni poziv za prijavu građana kako bi ostvarili pravo na jednokratnu pomoć u iznosu od 15 hiljada dinara. Podnošenje zahteva počeće u ponedeljak 16. oktobra. Zahtevi se mogu podnositi od 7 do 19 časova svakog radnog dana, zaključno sa 20. novembrom .

“Ono što je neophodno da se podnese od dokumentacije je lična karta podnosioca zahteva, kao i lične karte za punoletne članove porodice, dokaz sa matičnim brojem za maloletna lica, tekući račun kao i dokaz o posedovanju nepokretne imovine što znači kupoprodajni ugovor za nepokretnost ili rešenje o nasledstvu,  doživotnom izdržavanju ili poklonu”, naglasila je Jelena Ristić, v.d. direktora Centra za socijalni rad u Boru.

Građani zahtev mogu podneti u Centru za socijalni rad ili elektronskim putem na e-mail adresu: borcsr@gmail.com

Sve neophodne informacije mogu se dobiti na telefon Centra za socijalni rad, 030/422-589 u periodu od 7 do 19 časova, a vikendom i na broj telefona: 060/73 777 04.

Tokom naredne nedelje biće napravljen raspored i za prijem zahteva u seoskim mesnim zajednicama kako bi se pomoglo sugrađanima da ostvare ovo pravo i dobiju pomoć.

Grad Bor je iz budžeta izdvojio 240 miliona dinara za jednokratnu novčanu pomoć kako bi poboljšao i unapredio životni standard i kvalitet života svojih sugrađana.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here