-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Borski karatisti briljirali na 9. Svetskom Fudokan Šampionatu

Na 9. Svetskom Fudokan Šampionatu, koji je održan od 23. do 26. novembra u Beogradu, 12 takmičara iz kluba „Tang Soo Do“ predstavljalo je Nacionalni Fudokan tim Srbije.

Mladi Borski sportisti postigli su izuzetne rezultate i osvojili ukupno šest medalja: dve zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane.

Zlatnom medaljom okitili su se  Dimitrije Mitrović i Uroš Dobrosavljević, Nina Stanojević osvojila je srebrnu medalju, dok su bronzane medalje poneli Dunja Milenković, Minja Stojanović i Milija Dimitrijević.

 

Medalje nisu samo rezultat fizičke spremnosti i veština mladih karatista, već i odraz posvećenosti i uspešnog rada trenera i čitavog tima.

Deca iz Bora su pokazala izuzetnu snagu, hrabrost i veštinu u okviru takmičenja, predstavljajući svoj grad na najbolji mogući način. Njihovi uspesi su ne samo ponos grada Bora, već i inspiracija za sve mlade ljude koji sanjaju o postizanju velikih sportskih visina.

 

Ovi mladi sportisti predstavljaju svetlu budućnost sporta u našem gradu, dokazujući da upornost, rad i ljubav prema sportu mogu dovesti do vrhunskih dostignuća.

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here