-2.2 C
Bor
25, feb, 2024

Kompanija „Serbia ZiJin Mining“ obezbedila novogodišnje paketiće za đake seoskih škola

Za učenike seoskih škola u Slatini, Brestovcu, Metovnici i Šarbanovcu, kompanija „Serbia ZiJin Mining“ je i ove godine obezbedila novogodišnje paketiće.

Novogodišnje poklone danas je dobilo dvadeset đaka OŠ „Vuk Karadžić“, odeljenja u Slatini.

Direktorka Osnovne škole „Vuk Karadžić” u Boru Ivana Pajkić zahvalila je kompaniji i pomoći u realizaciji i drugih velikih projekata vezanih za školu u Slatini.

„Želim da se zahvalim kompaniji „Serbia ZiJin Mining“ koja svake godine povodom novogodišnjih praznika deci daruje paketiće. Ovo nije jedina stvar kojom kompanija izlazi u susret našoj školi, odnosno izdvojenom odeljenju u Slatini. Odazivaju se zaista svim našim molbama za pomoć školi. Realizovali su velike projekte u školi u Slatini kao što su zamena ograde oko školskog dvorišta i renoviranje podova u školi. Nadam se da će ovo prijateljstvo trajati još dugo i da će kompanija i dalje pružati nesebičnu podršku ovoj školi, ali i zajednici generalno, jer na taj način deca će imati bezbedan boravak u učionicama i srećno detinjstvo”, naglasila je Pajkić.

Kompanija „Serbia ZiJin Mining“ ističe obrazovanje kao prioritet i zbog toga pruža podršku razvoja dece u mnogim aspektima, počev od ulaganja u uređenje obrazovnih ustanova do obezbeđivanja školskog pribora. Obrazovanje je važan deo na putu odrastanja svakog deteta, a početak tog puta je često vezan za život u osnovnoj školi, smatra zamenik generalnog direktora kompanije Gan Jonggang,

„Čast nam je i zadovoljstvo što smo sa vama u ovom divnom trenutku. Kao deo zajednice, osećamo duboku odgovornost i svesni smo da su deca nada za budućnost društva. U ime kompanije zahvaljujemo se na podršci i radujemo se što ćemo osnovce u zajednici obradovati novogodišnjim poklonima. U budućnosti ćemo se truditi još više. Posvećeni smo ne samo obezbeđivanju boljih obrazovnih resursa, već smo fokusirani i na omogućavanje raznovrsnijeg školskog pribora kako bismo osigurali da deca imaju kvalitetniju nastavu i da se svako dete oseća toplo i bezbrižno dok uči. Nadamo se da će naši napori stvoriti bolje uslove đacima za učenje, pomoći im da odrastaju zdravo i doprineti više društvenoj zajednici u budućnosti. Radujemo se zajedničkom razvoju i napretku i stvaranju još bolje budućnosti u narednoj godini. Želimo da svako dete bude nasmejano, da ostvari veće uspehe i stekne više znanja u novoj godini”, istakao je Gan Jonggang.

On se zahvalio svima koji su podržali obrazovne projekte koje je pokrenula kompanija, i poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike.

 

 

 

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here