16 C
Bor
13, jul, 2024

Gradonačelnik Bora obišao radove na prvoj fazi izgradnje Akva parka: Planovi za rekonstrukciju i novu sportsku viziju

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić sa saradnicima danas je obišao radove na izgradnji prve faze akva parka, kako bi se upoznao sa dinamikom radova i planiranim aktivnostima.

Planirano je da se tokom prve faze rekonstruišu poslovni delovi akva parka, plato, biletarnica, bazeni i postave novi tobogani.

„Posle 50 godina  smo ponovo ovde da krenemo  pre svega rekonstrukciju i uređenje jednog velelepnog sportskog centra kakav je grad Bor imao, a ima i danas.  Naša ideja je da proširimo sadržaje izgradnjom akva parka, ali i da rekonstruišemo ventilaciju i krov na zatvorenim bazenima.  Moraćemo u narednom periodu  više pažnje da posvetimo sportskom centru. Mi smo pre dve godine uradili parket i u velikoj i u maloj sali, a ove godine nas očekuju radovi na rasveti. Definitivno ovaj deo grada postaje vrlo interesantan za sve građane  Bora“, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

On je još dodao da će sredinom meseca marta krenuti radovi na izgradnji šoping centra, a u Metalurgu izgradnja fudbalskog terena sa atletskom stazom i fiskulturnom salom u okviru novog sportsko rekreativnog kompleksa.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here