13 C
Bor
14, apr, 2024

NSZ: Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije, u utorak i sredu, 2. i 3. aprila

Borska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije, u utorak, 2. aprila od 11 do 13 sati i u sredu,  3. aprila od 12 do 15 časova u gornjoj galeriji Ustanove sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“.

Prvog dana sajma zapošljavanja čekuje se 20 poslodavaca sa ponudom od preko 300 slobodnih radnih mesta za različite profile zanimanja i stepene kvalifikacija, pre svega iz oblasti rudarstva, metalurgije, saobraćaja, mašinstva, elektrotehnike,građevine, bezbednosti i zdravlja na radu, ali i ugostiteljstva, trgovine, ekonomije, prava i administracije.

Drugog dana, u sredu,  na sajmu profesionalne orijentacije, smerove/obrazovne profile i nastavne programe prezentovaće jedanaest srednjih škola.

Pozivaju se svi zainteresovani poslodavci i tražioci zaposlenja da dođu na sajam, uz preporuku da se prethodno obrate NSZ Filijali Bor radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija.

Poziv je otvoren i za učenike osnovnih škola, kako bi budući srednjoškolci  dobili relevantne informacije o mreži obrazovnih ustanova u regionu i njihovoj ponudi, kao i pomoć u pravilnom izboru zanimanja.

Latest news
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here